Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΗΜΕΡΙΔΑ RIS 22/01/2016

Ημερομηνία συμβάντος

Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση της 2ης Προπαρασκευαστικής Δράσης Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), που υλοποιείται στην Περιφέρεια Αττικής και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016.

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, συνεργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με εθνικούς και με τοπικούς φορείς, για την εξειδίκευση και την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3). Η 2η Προπαρασκευαστική Δράση Επιχειρηματικής Ανακάλυψης αφορά στο πεδίο της Βιώσιμης Οικονομίας των αναγκών, όπως περιγράφεται στην εγκεκριμένη RIS3 Αττικής. Ο τομέας που θα εξεταστεί είναι αυτός της Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας και ειδικότερα η διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, η ανακύκλωση, η εξοικονόμηση ενέργειας και άλλα συναφή αντικείμενα.

Στην Εκδήλωση θα εξεταστούν οι προτεινόμενες ιδέες και προτάσεις έργων, θα γίνει μια πρώτη επεξεργασία τους, θα αναλυθούν τα κύρια αποτελέσματα, τα εμπόδια και οι δυνατότητες και το δυναμικό των προτάσεων.

Σε συνδυασμό με τα επόμενα εργαστήρια επιχειρηματικής ανακάλυψης θα γίνει η εξειδίκευση της πολιτικής ευέλικτης εξειδίκευσης, ενώ θα συζητηθούν και οι διαθέσιμες επιλογές πολιτικής καθώς και οι δυνατότητες χρηματοδοτικής ενίσχυσης και υποστήριξης των έργων.

Η συμμετοχή σας θεωρείται σημαντική για την επιτυχή υλοποίηση του εργαστηρίου και θα πρέπει να επιβεβαιωθεί το συντομότερο δυνατόν ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: www.ris3attica.gr

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

Ετικέτες άρθρων
Σημείο στον χάρτη

ΗΜΕΡΙΔΑ RIS 22/01/2016